HTML

thinspiráció

életmódot váltok. orthorexia, sportorexia, alkorexia, meg minden. inspiráló kontent. hosszú okoskodások az életmódról, az izületekről, meg a hájról úgy általában. mert meg tudom csinálni.

jabbalight twitter/tumblr feed

Friss topikok

  • hidewatch: Megértelek, azt hiszem, de cáfolom amit írtál :) Pizzát enni igenis jó dolog :) (2011.01.13. 15:04) Az imént ettem egy pizzát
  • Jabba Light: köszi nasha!!! <3333 (2011.01.03. 11:14) Az ilyen filmek engem inspirálnak.
  • Jabba Light: bocsánat, de nasha megajándékozott egy szoftverrel, és azóta nem tudok mással foglalkozni :D (2010.03.19. 16:36) vissza
  • dundolka: Hozzon azég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok bé... (2009.12.23. 11:42) Re: VAGY elégedett vagyok a testemmel, VAGY fogyókúrázok?
  • Tink@ (törölt): Hátén nagyon szívesen eltöltenék vele egy hétvégét mint 2barátnő olyanok lenénk:) NÉZZÉTEK MEG AZ ... (2009.12.02. 00:21) gyűlölet

ez a doboz minekvan?

2011.01.07. 09:49 Jabba Light

Ébresztőő!!!


A jabbaság módosult tudatállapot. A módosult tudatállapot lényege, hogy nem tevékenységekben, a körülmények alakításában keresünk örömet, hanem a világról alkotott felfogásunkat változtatjuk meg úgy, hogy a kis, jelentéktelen vagy szomorú dolgok is akár képesek legyenek némi örömet vagy gyönyört okozni. De ennek is megvan az ára.
A módosult tudatállapot ára a másnaposság.
Én most másnapos vagyok.
másnaposnak lenni szar. ilyenkor két dolgot lehet csinálni: egy újabb módosult tudatállapotba menekülni,
vagy felébredni, minél hamarabb. felébredni szar, de az ébredt állapotban lévő valódi gyönyörök sokkal édesebbek, és én most ezekre vágyom. hogy miközben örülök, ne kelljen hazudnom magamnak, hogyez egy reális, teljes öröm. így aztán mindenféle módszerrel próbálom felébreszteni magamat: hideg zuhany, arcpaskolás, tevékenységek gyors végzése.
Van egy nagyon hatásos ébresztőeszköz: a fájdalom. Másnaposnak lenni márpedig fáj, hiszen ilyenkor szakad ránk az összes kellemetlenség, amit módosult tudatállapotunkkal hosszú ideig elnmyomtunk. Ezt a fájdalmat kell megélnünk, minél gyorsabban, minél teljesebben.

Asszem, ez most nem lesz nehéz.
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://thinspiracio.blog.hu/api/trackback/id/tr882564370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása