HTML

thinspiráció

életmódot váltok. orthorexia, sportorexia, alkorexia, meg minden. inspiráló kontent. hosszú okoskodások az életmódról, az izületekről, meg a hájról úgy általában. mert meg tudom csinálni.

jabbalight twitter/tumblr feed

Friss topikok

  • hidewatch: Megértelek, azt hiszem, de cáfolom amit írtál :) Pizzát enni igenis jó dolog :) (2011.01.13. 15:04) Az imént ettem egy pizzát
  • Jabba Light: köszi nasha!!! <3333 (2011.01.03. 11:14) Az ilyen filmek engem inspirálnak.
  • Jabba Light: bocsánat, de nasha megajándékozott egy szoftverrel, és azóta nem tudok mással foglalkozni :D (2010.03.19. 16:36) vissza
  • dundolka: Hozzon azég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok bé... (2009.12.23. 11:42) Re: VAGY elégedett vagyok a testemmel, VAGY fogyókúrázok?
  • Tink@ (törölt): Hátén nagyon szívesen eltöltenék vele egy hétvégét mint 2barátnő olyanok lenénk:) NÉZZÉTEK MEG AZ ... (2009.12.02. 00:21) gyűlölet

ez a doboz minekvan?

2009.09.01. 10:04 Jabba Light

Indulás Törökországba, 2009. augusztus 30.

Vasárnap reggel az utazás előtt csak egy kis szendót csináltam olivás jókenyérből, pestóból és parmezánból, nem túl kulturált módon betoltam arcba a sietség okán.

a repcsin egy mozzarellás tramezzinit ettem, eléggé szintetikusnak nézett ki, dehát még repülőn sosem láttam olyan ételt, ami ehető tárgyra emlékeztetett volna.

Isztambulba érkezve beindult a PacMan, egyszerűen mindent meg akartam enni és inni, ami az utamba került. első dolgom az volt, hogy találjak egy éttermet, ahol egy pohár Efes Pilsent meg tudok inni. Aztán ettem egy nagyon szar dönert. Egyébként már első török utamon is meglepődtem, hogy mennyire szar kebabokat lehet kapni, egyszerűen félbevágnak egy kiflit, raknak bele néhány húscafatot, paradicsomot, saláta és hagymaleveleket, és kechupot (!)

szóval az átlag utadba kerülő döner sokkal rosszabb is tud lenni, mint az otthoni gyros. viszont ha szerencséd van, főleg lepattantnak kinéző helyeken, a helyi lakosságnak nagyon finomakat készítenek.

A másik veszélyes dolog a gözleme, börek, és hasonló szzüperfinomságok, wááááááá de finom, ilyet is ettem.

sőt még édességeket(Miért lehet az, hogy a különböző török édességboltok ugyanabból a választékból mindig más édességet hívnak Turkish Viagrának?), egy kis fagyit és pisztáciát is.

 

A nap végén újabb két sört megittam, valamint egy rakit. Mivel vasárnap f2 körül kerültem ágyba, végül úgy döntöttem, hogy nem kelek fel a hétfői, hivatalos nyaralásnyitó, napkeltés futáshoz. Ezt a tervemet azonban nem tudtam véghez vinni :) (erről később)

 

Nem igazán tudom értékelni a napot, kultúra csak nyomokban, tápérték szerintem viszonylag borzalmas, kcal-ról fogalmam sincs, valahol 2500 és 4000 között lehet, mozgás csak annyi, hogy sétálgattunk egy kicsit. De megérkeztem, és nyaralok ezerrel.

 

 

 

 

6 komment

Címkék: kultúra törökország életmód nyaralás malacka pacman zabálás étrend kcal jabba


A bejegyzés trackback címe:

https://thinspiracio.blog.hu/api/trackback/id/tr51352425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nasha · http://banasha.freeblog.hu 2009.09.01. 11:15:05

Érezd jól magad :)))

És igyál sok almateát :)

(Egyébként
a, vitted a laptopot, és van neted a hotelben
b, vitted a laptopot, és van neted a netkávézóban
c, nem vitted a laptopot, hanem van magyar billentyűzet a netkávézóban?

Juci SFG · http://redpill.blog.hu/ 2009.09.01. 14:52:23

Most akkor mi van avval a futással?
Ne fokozzuk a feszültséget tovább, kérem :D

Jabba Light 2009.09.02. 09:14:50

@Juci RKC:
::)))
renesen akartam vezetni itten a cuccot minden nap, de belátom, ez egy túl nagy vállalás volt. így a futásról is egy külön postot akartam írni, videóval !!! :)
de ha mindent megcsinálnék, akkor egész nap itt lennék bent a szobában.
de azért most felidézem és leírom azt a futást, a videót pedig majd sztem a nyaralás végén, nosztalgikus hangulatban.

@nasha: :DDD
hoztam laptopot, és van beszűrődő netem, Allahnak hála. van a közelben egy dzsámi, biztos azért lehet fogni az Ő Hatalmas Szent Wifijét! :)

Stella · http://fogyokura-tipp.blog.hu/ 2009.09.02. 14:49:21

@Jabba Light: "Allahnak hála....... lehet fogni az Ő Hatalmas Szent Wifijét " - ez szenzációs, akkorát röhögtem rajta! Jópofa kis poén, tetszik nagyon.

De arra azért figyelj, hogy ne csak a laptop töltődjön Wifi-vel, hanem te is "thinspirációval"!

Én azt szoktam csinálni, ha valami nem úgy alakult, ahogy elterveztem, hogy elgondolkodom rajta, mi lehet belőle a hasznom??? Mindenből a lehető legjobbat érdemes kihozni, mert akkor lesz jó érzésed. Naná, hogy szabi alatt az ember nem a négy fal között ücsörög Allah Szent Wifijén csüngve!

Fusi · http://fusi.inda.hu 2009.09.04. 23:22:37

Na, ez a link nem ehhez a poszthoz kapcsolódik, de azért belinkelem, hátha valaki hasznosnak találja:
www.bodyrecomposition.com/fat-loss/the-fundamentals-of-fat-loss-diets-part-1.html

Egyik legmenőbb oldal a témában, habár a tagnak az a mániája, hogy a téveszméket szétbombázza, olyan szinten, hogy gyakran átesik a ló túloldalára. Na mindegy, lényeg, hogy aki nem csak egy fogkyokura "receptet" szeretne folytatn, hanem szeretné megérteni, hogy mi is van a háttérben és nem akar 80 könyvet és honlapot átolvasni, az olvassa ezt a honlapot.

uff!i
süti beállítások módosítása