HTML

thinspiráció

életmódot váltok. orthorexia, sportorexia, alkorexia, meg minden. inspiráló kontent. hosszú okoskodások az életmódról, az izületekről, meg a hájról úgy általában. mert meg tudom csinálni.

jabbalight twitter/tumblr feed

Friss topikok

  • hidewatch: Megértelek, azt hiszem, de cáfolom amit írtál :) Pizzát enni igenis jó dolog :) (2011.01.13. 15:04) Az imént ettem egy pizzát
  • Jabba Light: köszi nasha!!! <3333 (2011.01.03. 11:14) Az ilyen filmek engem inspirálnak.
  • Jabba Light: bocsánat, de nasha megajándékozott egy szoftverrel, és azóta nem tudok mással foglalkozni :D (2010.03.19. 16:36) vissza
  • dundolka: Hozzon azég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok bé... (2009.12.23. 11:42) Re: VAGY elégedett vagyok a testemmel, VAGY fogyókúrázok?
  • Tink@ (törölt): Hátén nagyon szívesen eltöltenék vele egy hétvégét mint 2barátnő olyanok lenénk:) NÉZZÉTEK MEG AZ ... (2009.12.02. 00:21) gyűlölet

ez a doboz minekvan?

2009.07.24. 16:00 Jabba Light

A reggeli körülményesség

Avagy az anális aspektus.

Ez most egy kisebb lélegzetű, vulgáris, büfipost lesz. Elnézést a felnőtt tartalomért.

 

Az alapproblémám, hogy az életmódváltás célja elvileg egy laza, felszabadult, egészséges életmód kialakítása, az oda vezető út pedig tele van feleslegesen körülményes idegesítőségekkel.

Pl. holnap elmennék úszni.

Okké, elfogadom, előző este bepakkolok, de míg reggel magamhoz térek, felkapom a cuccot, 10 perc. Odaérek, 30 perc. Átöltözés, zuhany, bemelegítés, 20 perc. Tehát minimum 1 óra, amíg bent vagyok a medencében.  Úszom egy órát,  utána zuhi, öltözés, 20 perc. munkahelyre beérek, 20 perc.  2 óra 40 perc anélkül, hogy reggeliztem, kávéztam és szartam (bocs az ősmagyar szavakért) volna.

Tehát: ezeket be kell illeszteni. A legproblematikusabb a kaksi, mert ugye az vagy jön, vagy nem jön, és a képzetért is bocs, de a legrosszabb, ha épp a medencében ér. Úgyhogy időzítsük a sport elé, de akkor kultúrember lévén az uszi előtt is beiktatunk egy zuhit. És ha már így tervezünk, akkor érdemes a reggelit és a kávét is az uszi elé időzíteni, ami ugye mindjárt gáz, mert az ember ne kávézzon uszi előtt, mert még szívinfarktust kap.

Marad tehát az az opció, hogy uszi után reggelizünk, kávézunk meg kaksizunk, és addig meg drukkolunk, hogy Kulabá is tudjon várni a sorára. Viszont amikor már kijöttünk az usziból, akkor nem tudunk a kaksi után zuhanyozni.

Akárhogy is, min. 3 órás, de inkább még hosszabb, feszített program ez, tele nehezítő körülményekkel, hibalehetőségekkel, kába fejjel, tiltásokkal, izgalmakkal, és egy lehetetlen körülményességgel.

Azt hiszem, erre nincs megoldás, számomra ez egy örök para marad. Egy mindig megújuló forrás a tépelődésre, a reggeli kómás uszodábamenés borzasztósítására.

De ez is csak egy kihívás, lendüljünk túl a problémán.

Szólj hozzá!

Címkék: életmód probléma


A bejegyzés trackback címe:

https://thinspiracio.blog.hu/api/trackback/id/tr281258866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása