Annyit mindenesetre már elértem, hogy hétköznap reggel-délben nem esik nehezemre a közel helyes táplálkozás. Az egészséges reggelit reggelit imádom: megpirítok két szelet teljeskiőrlésű rozskenyeret, rakok rá olívaolajat, kis sót, majd mozzarellát vagy valami más sajtot, paradicsomot, és végül durvára darált színesborsot, tökmagot, lenmagot napraforgómagot. Ha van valami friss zöldfűszer, pl bazsalikom, akkor az is bejátszik. Ezután jön egy finom tejeskávé édesítővel. Ha éppen van időm, kiülök mindezzel az erkélyre, és nézem a tájat, és tökéletessé akkor válik a dolog, ha a csajom is velem kajál.
Ebédelni az irodából együtt járunk valamelyik környékbeli menüs helyre, ahol 5-10 közötti táppontszámú kajákat rendelek, attól függően, hogy mi az aznapi kínálat, és mennyi pénzem van. Akármit is eszem, a kultúrára nagyon figyelek, lassan eszem, külön játék, hogy én végezzek utoljára, odafigyelek a beszélgetésre, bekapcsolódom. Ásványvizet vagy paradicsomot iszom, néha egy fröccsöt egy deci borból.
A gát esténként és/vagy a vendégségekben, a partikon, a sörözések-és borozások alkalmával szakad át.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.