HTML

thinspiráció

életmódot váltok. orthorexia, sportorexia, alkorexia, meg minden. inspiráló kontent. hosszú okoskodások az életmódról, az izületekről, meg a hájról úgy általában. mert meg tudom csinálni.

jabbalight twitter/tumblr feed

Friss topikok

  • hidewatch: Megértelek, azt hiszem, de cáfolom amit írtál :) Pizzát enni igenis jó dolog :) (2011.01.13. 15:04) Az imént ettem egy pizzát
  • Jabba Light: köszi nasha!!! <3333 (2011.01.03. 11:14) Az ilyen filmek engem inspirálnak.
  • Jabba Light: bocsánat, de nasha megajándékozott egy szoftverrel, és azóta nem tudok mással foglalkozni :D (2010.03.19. 16:36) vissza
  • dundolka: Hozzon azég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok bé... (2009.12.23. 11:42) Re: VAGY elégedett vagyok a testemmel, VAGY fogyókúrázok?
  • Tink@ (törölt): Hátén nagyon szívesen eltöltenék vele egy hétvégét mint 2barátnő olyanok lenénk:) NÉZZÉTEK MEG AZ ... (2009.12.02. 00:21) gyűlölet

ez a doboz minekvan?

2009.09.07. 13:10 Jabba Light

Megrázóan őszinte vallomás

Biztos mindenkit nagyon érdekel, hogy hogy haladok a hízással Törökországban, jelentem, faszán!

Törökország olyan hely, ahol mindent rádsóznak. Egy hűtőmágnes- és világítólószar-árus is képes úgy szólni hozzád az utca túloldaláról, mintha már félórája a boltjában nézelődnél, mindent végigfogdostál volna, ami után igen ciki lenne, ha nem vennél semmit. A boltjukba úgy invitálnak, mintha legalábbis a nappalijukról lenne szó, és rögtön megsértődnek, ha nem fogadod el kedvességüket.

És mindenki egy showman, a fagyiárius sem egyszerűen odabassza a kezedbe a fagyit, hanem előtte egy 5 perces műsorral szopat téged, amit ha végignézel, végigasszisztálsz, akkor már nem mondhatod, "bocs, nem kérem a fagyidat"

Szóval zseniálisan manipulatívak, a szó legkreatívabb értelmében. És a kaják valahogy önmagukban is ugyanezt csinálják.

Mindennap elmész egy szendvicsező mellett, ahol a gyönyörű göngyölt húsok szexi pillantásokat vetnek rád, és az illatukkal is vágyakat ébresztenek benned, de  magabiztosan továbbhaladsz, abban a biztos tudatban, hogy te nem szeretnél ilyet.  Tévedsz. Egyszercsak, egy pár óra múlva, a semmi közepén megszólal benned egy hang, hogy "göngyölt húsos szendvics, csak veled akarom leélni az életem, most rögtön akarlak, és hajlandó vagyok akármennyit gyalogolni érted, akármennyit fizetni, csak megkaphassalak", és akkor nincs mese, rohanni kell az illat irányába. Persze ilyenkor nincs közel-távol göngyölt hús, csak gyenge utánzatok, úgyhogy valami mással kell pótolni,  ami csak feleolyan finom, két dönert kérek szépen birkából, igen, 100 g hússal. Tessekürederim.

Nahát este pedig, amikor már lejártam a lábam, megküzöttem minden második sarkon egy törökkel, már semmi másra nem vágyom, csak egy rakira, meg egy sörre, és arra, hogy bambuljak ki a fejemből.

Oké, oké, mozgás az van, futottam kétszer egy órát, meg általában egész nap sétálunk, de ezzel a szénhidrátmennyiséggel nem lehet kcaldeficitet csinálni, már biztos, hogy felszedtem néhány kilót.

 

 

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://thinspiracio.blog.hu/api/trackback/id/tr271365722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dundolka 2009.09.07. 13:30:43

Kész élmény téged olvasni:) esküszöm végig nevettem a bejegyzést. Kösz :) amúgy ne légy benne biztos hogy kilókat hiztál, 1 kg 7000 kalória túlevést jelent( az igaz hogy az szh ban dús értend segit megkötni a vizet...... de az lemegy gyorsan kis odafigyeléssel. Érdeklődve várom, kilóban hogy jössz ki ebből az utazásból.
JA ÉS TÉNYLEG KÖSZ AZ ÉLMÉNYT:)))))))))))MEGCSINÁLTAD A NAPOM .....

nasha · http://banasha.freeblog.hu 2009.09.07. 13:49:12

Ne nyugtalankodj Jabba, az nem jó. Ha ez megvígasztal :) (kétlem), akkor elárulom, hogy a fogyókúrám egy helyben toporog hónapok óta. Hónapok óta ideges vagyok, feszült, kialvatlan, és a legutolsó kis f-m is kivan, eszembe sem jut, hogy összpontosítsak, ha éhesnek érzem magam, eszek, amit találok. A vásárlásnál igyekszem összeszedni magam, és olyat venni, ami azért kicsit visszabillenti a dolgokat, pl salátákat, de összességében egy helyben toporgok. Most stresszelhetnék ezen, hogy nem fogytam le még egy-két kilót a lagziig, de igazából leszarom. Már nem érdekel. Túl akarok lenni rajta, mert a nyelvvizsga, meg a lagzi nagyon sokat kivett belőlem. Le akarok ereszteni, mint egy lufi. Mondjuk már annak is örülök hogy legalább nem hízok, ennek érdekében megint hallgatom a hanganyagot.

Na, látod Jabba, az én helyzetem sokkal lelombozóbb, inkább örülj, hogy nyaralhatsz a törököknél. Egy nyaralás különben sem a kalóriadeficitről szól, sokkal inkább arról, hogy igyekezzünk elérni, hogy a kalóriabevitel a megengedhető, tehát a napi felhasznált kalória mennyiséghez konvergáljon. Ne várd el a testedtől, hogy nyaralás alatt is haptákban álljon. Engedd a gyereket a pocsolyában játszani, hisz az a legizgalmasabb, max ha már a szája is sáros, fürdesd meg. De ne tiltsd a pocsolyától, felesleges, úgyis az a legizgalmasabb, ami a legkevésbé tetszik a szülőknek. Inkább csak figyelj rá, hoyg ne fulladjon bele.

bongyorka99 2009.09.08. 11:01:50

és ha nem akarod, hogy rádsózzanak mindent, zavard össze őket. amikor alkudnak, ígérj rá egy kicsivel többet... ha minden igaz, levegőt nem fognak kapni, hogy lehet valaki ennyire hülye. de innentől kezdve már több bolttal előrébb megy híred, mint ahol tartasz :) - legalábbis, volt, akinek bejött.
ha kipróbálod, azér írd meg, télleg működik-e a dolog.

updatefogyok 2009.09.10. 20:48:10

Biztosan nem vígasztal, de én most épp szívesen hízlalnám magam Törökországban.-))

Jabba Light 2009.09.13. 12:50:50

hello mindenki! köszi a kedves és biztató szavakat. szerencsére már egy ideje nem parázom szét magamat

@jongyorka99: hallo! kösz a tanácsot, most már nem megyünk ilyen pörgős rásózós helyre, majd legközelebb, talán jövőre. te is fogózol?

Jabba Light 2009.09.13. 12:52:35

ja, félbemaradt egy gondolat: szóval már nem parázom szét magam ilyen dolgokon, mert látom a reális következményeket. otthon egy kicsit összehúzom a nadrágszíjat, vagy mi, és pillanatok alatt újra formába fogok jönni.
süti beállítások módosítása