HTML

thinspiráció

életmódot váltok. orthorexia, sportorexia, alkorexia, meg minden. inspiráló kontent. hosszú okoskodások az életmódról, az izületekről, meg a hájról úgy általában. mert meg tudom csinálni.

jabbalight twitter/tumblr feed

Friss topikok

  • hidewatch: Megértelek, azt hiszem, de cáfolom amit írtál :) Pizzát enni igenis jó dolog :) (2011.01.13. 15:04) Az imént ettem egy pizzát
  • Jabba Light: köszi nasha!!! <3333 (2011.01.03. 11:14) Az ilyen filmek engem inspirálnak.
  • Jabba Light: bocsánat, de nasha megajándékozott egy szoftverrel, és azóta nem tudok mással foglalkozni :D (2010.03.19. 16:36) vissza
  • dundolka: Hozzon azég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok bé... (2009.12.23. 11:42) Re: VAGY elégedett vagyok a testemmel, VAGY fogyókúrázok?
  • Tink@ (törölt): Hátén nagyon szívesen eltöltenék vele egy hétvégét mint 2barátnő olyanok lenénk:) NÉZZÉTEK MEG AZ ... (2009.12.02. 00:21) gyűlölet

ez a doboz minekvan?

2011.01.06. 09:30 Jabba Light

Hehe! Újévi fogadalom, mi? ;)

 

Minden fogyókúra januárban és hétfőn kezdődik. Persze sosem fogod tudni megtartani a fogadalmakat, két hét múlva abba hagyod. Minek is csinálod ezt az egészet? Tök nevetséges, ahogy minden évben újra megpróbálod. HAHAHAHAHA GONOSZ NEVETÉS!!!!444 - biztos ti is találkoztatok már ezzel a szöveggel. Ám ezzel az érvvel eltéríteni valakit az elhatározásaitól: egy ordas hülyeség.

Ha nem kellenének keretek minden ember életében, akkor nem alakultak volna ki a hétköznapok és a hétvégék, az évnyitó és az évértékelő események. Szóval teljesen természetes, hogy az életmódváltások január elsején és hétfőn kezdődnek. Ezzel valószínűleg az is tisztában van, aki ezt mondja neked, csak megszokta, hogy gyengének lát, és ebben némi szadista gyönyört is lel.

Na de mindegy, ez hozzátartozik az életmódváltás nehézségeihez. Két megoldási javaslat:

(A:) bizonyítsd be neki, hogy ez nem így van.

(b:) teljesen érdektelen, hogy mit gondol, lényeg, hogy te meg tudd csinálni, amit akarsz.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://thinspiracio.blog.hu/api/trackback/id/tr562559239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása