HTML

thinspiráció

életmódot váltok. orthorexia, sportorexia, alkorexia, meg minden. inspiráló kontent. hosszú okoskodások az életmódról, az izületekről, meg a hájról úgy általában. mert meg tudom csinálni.

jabbalight twitter/tumblr feed

Friss topikok

  • hidewatch: Megértelek, azt hiszem, de cáfolom amit írtál :) Pizzát enni igenis jó dolog :) (2011.01.13. 15:04) Az imént ettem egy pizzát
  • Jabba Light: köszi nasha!!! <3333 (2011.01.03. 11:14) Az ilyen filmek engem inspirálnak.
  • Jabba Light: bocsánat, de nasha megajándékozott egy szoftverrel, és azóta nem tudok mással foglalkozni :D (2010.03.19. 16:36) vissza
  • dundolka: Hozzon azég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet,így kívánok bé... (2009.12.23. 11:42) Re: VAGY elégedett vagyok a testemmel, VAGY fogyókúrázok?
  • Tink@ (törölt): Hátén nagyon szívesen eltöltenék vele egy hétvégét mint 2barátnő olyanok lenénk:) NÉZZÉTEK MEG AZ ... (2009.12.02. 00:21) gyűlölet

ez a doboz minekvan?

2009.08.24. 16:56 Jabba Light

Most már mindegy.


Most már mindegy.

Most már mindegy, mert úgyis eszegettem előre, akkor most már eszegetek tovább az ebédig, nem számít.

 

Mivel ez az ebéd elég jabbásra sikerült, akkor már utána is eszegetek még valamicskéket. Ha este bulizni megyek, úgyis sörözni fogok, akkor mindegy, kitunkolom azt a tepertőkrémes dobozt a fehérkenyér serclijével.


Most már mindegy, megettem két kocka csokit a csajom csokijából, na mindó, megeszem a harmadikat is. Nem mindegy, hogy három vagy öt? Na jól van már, akkor abbol a sorból nem fogom meghagyni azt az egy kockát! Jézusom, megetteem két sor csokit, most már mindegy. Megeszem a harmadikat is. És nem mindegy, hogy fél tábla vagy kicsit több mint a fele? Mostmár mindegy, majdnem megettem az egész táblát, hát ciki lenne  meghagyni azt a maradékot, inkább veszek neki egy újat.


Azt hiszem, hogy a mostmármindegy-állapot az egyik legveszélyesebb jabbaság, a saját tudatod tudatos elkábítása. Egészen félelmetes dolog ez, és asszem nincs is rá más megoldás, mint a zéró tolerancia.

Először is nem szabad a közelébe menni.

De ha már benne vagy, azonnal abba kell hagyni, akkor is, ha már nyakig ér. Nem mindegy. Hamarosan az orrod is benne lesz. Nem kapsz levegőt. Aztán ki sem látsz belőle, és végül elsüppedsz a saját, bűntudattal vegyes hájtengeredben.

Azonnal hagyd abba, szar lesz, de megéri, mert ha kicsit tovább mész, még szarabb lesz abbahagyni. Valahogy erre kellene ilyenkor gondolni.

Nehéz.

Szerintetek van valami menő megoldás?

 

Szólj hozzá!

Címkék: körkérdés motiváció életmód vágy hiszti probléma malacka gyakorlat módszer zabálás jabba étkezési mostmármindegy


A bejegyzés trackback címe:

https://thinspiracio.blog.hu/api/trackback/id/tr111335248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása